org: 7602293990

registreringsnummer för moms: SE760229399001

Forum
forum.dreambox.se 

Vi säljer endast original produkter

Beställningar
För att du skall få göra en beställning hos oss måste du vara över 18 år gammal. Du får ej göra en beställning i någon annans namn utan dennes godkännande. 


Betalningsvillkor
Ni kan betala via Internetbanken till de flesta nordiska banker (Klicka på Payson) Vi erbjuder också  betalning via kreditkort genom Payson. Postförskott är också ett alternativ. Vid outhämtat postförskott faktureras fraktkostnaden samt postförskottsavgiften. 

Leveranstid
Normalt så får kommer din beställning efter efter 3 till 5 arbetsdagar. Produkter som inte finns på vårt lager tar 8 till 15 arbetsdagar. 

Tillfälligt slut
Om en vara är tillfälligt slut meddelas du per e-mail  eller via telefon. Beställningen skickas då så snart vi får in produkten, såvida du inte dessförinnan skickar ett e-mail till oss där du skriftligen avbeställer din order. 

Priser
Alla våra priser är inklusive Svensk moms (25%). 

Garanti

Kvittot gäller som garantibevis, det är därför klokt att spara det. Kvittot skall alltid skickas med vid garantiärenden. Garantin gäller inte för normalt slitage, ingrepp i apparaten, felaktig inkoppling eller om vara utsatts för oaktsamhet. Vi står ej för frakten vid garantiärenden.


Returer
Har ni fått en vara som ni misstänker är defekt eller har gått sönder och ni vill skicka in den för kontroll så måste ni alltid höra efter med oss dessförinnan. Detta för att undvika onödiga returer.

Öppet köp
Kunden har alltid 14 dagars öppet köp på samtliga produkter! Produkten måste returneras i originalförpackning och vara oanvänd samt vara i nyskick, om produkten inte är det och vi inte anser att vi kan sälja produkten som ny längre återfås 80% av värdet. Varken originalförpackning eller produkt får vara skadade vid återsändelse. Kvitto eller kopia på kvittot måste alltid skickas med. Kunden får själv stå för frakten till oss. Returer som skickas mot efterkrav/postförskott löses ej ut. Vi återbetalar endast för produkt som skickas tillbaka, frakten ni har betalt i samband med köpet återbetalas ej. 


Reservation
Vi reserverar oss mot slutförsäljning, prisändringar, bild- och textfel.


Bästsäljare

Kontakta oss

Vår kundtjänst är öppen 24/7